Uthållighet – vägen till framgång

Nyckeln av att vara uthållig är avgörande om du vill lyckas med någon form av ansträngning. Många av oss ger upp för snabbt. Vi ger upp innan vårt genombrott inträffar, precis innan segern.

Även om det är sant att det inte är lätt att hålla sig kvar med något, mitt i alla distraktioner och utmaningar som försöker avskräcka oss från vår kurs och fokus, bör det noteras att de som utvecklar stickfärdighet vanligtvis får mycket mer än vad de hade innan. Denna speciella nyckel till framgång är verkligen idealet för de som har en passion och djup önskan att se våra mål förverkliga. Ingen kan uppnå och upprätthålla framgång utan det.

Att vara ihållande betyder helt enkelt att förbli med ditt mål, sträva efter det med ett fokus och nådelöshet som inte kommer att acceptera nederlag eller ge upp, tills den önskan har uppnåtts.

När vi bestämmer oss för att vi ska ha något som är värdefullt utan att bryta mot världens lagar och principer, inte heller såra eller skada våra medmänniskor, och vi får den information som behövs för att uppnå det målet, och vi sätter pennan mot pappret och utformar en genomförbar handlingsplan, som kan genomföras omedelbart. Allt som behövs då är att bemöta förhalning och hårt arbete, som inte erkänner någon form av nederlag och vägrar att sluta tills vi når till den plats som heter ”där”.

Om och om igen bevisas detta uttalande över hela världen. Människor tillämpar nycklarna till framgång som kallas uthållighet och de vinner i livet, mitt i den hårda och konkurrenskraftiga tid vi lever i idag.

Det var inte så att dessa människor aldrig mött några utmaningar, för det har dem. Det var inte så att de inte upptäckte hinder på sitt sätt. De hoppade över dem. Några av dem, de flesta av oss, föll till och med över hindren och var tvungna att gå tillbaka till startlinjen. (Åtminstone så kändes det). Men den verkliga vinnaren avslutar aldrig.

Principer arbetar för dem den som bearbetar dem

Detta gäller också nyckeln till uthållighet. Så ge inte upp eller förträng det.

Du kanske måste justera dina planer. Du kanske måste kartlägga ett annat sätt till din destination. Du kan behöva göra revisioner här och där. Men ge inte upp din dröm. Du fortsätter inte bara för dig, utan för din familj, dina vänner eller andra som behöver vad du har att erbjuda. Så håll dig i spelet.

Om du kommer att be, och om du kommer att stanna, och om du förblir stark, och om du sjunger en låt, och om du springer och om du fortsätter att fortsätta, och om du gör rätt och håller dig vid din strävan dag och natt, en dag kommer du på något sätt att se, saker du kämpade för kommer att bli.

Relaterade inlägg